Păstrând rafinamentul princiar al trecutului, Casa de Ceai a Castelului Bran, clădire proaspătă și cochetă, își invita oaspeții pentru a se bucura de experiențe culinare surprinzătoare.
Fie în interior, la parterul ori la etajul clădirii, fie pe terasă, un spațiu conceput pentru a bucura și celelalte simțuri: priveliștea de ansamblu este, pur și simplu, de neuitat!

Pasiunea Danei Graura, aceea de a redescoperii tradițiile în materie de gastronomie, se materializează zi de zi, în bucatele gustoase de la Restaurantul Casa de ceai. Consultatul nostru în materie de mâncăruri, maestru culinar în gastronomie tradițională, specialist în bucătăria Transilvaniei, pune pasiune de peste 20 de ani în ceea ce face, pasiune pe care o veți găsi în fiecare farfurie: „Am redescoperit și am gândit cum să pun în valoare resursele zonei, fructele și legumele de aici. M-am inspirat, în ani de căutări şi de cules tradiţii gastronomice, din ingredientele, rețetele și secretele de preparare specific transilvane. Am pornit și un atelier de produse naturale și, în plus, fac educaţie  gastronomică în apărarea bucătăriei românești, într-un moment în care chiar românii sunt infideli și sunt consumatori curenți și nu ocazionali, de alte bucătării”.

Coordonatorul activității de la Restaurantul Casa de ceai, Emeric Tamaș, vine cu o puternică experiență în domeniu. Din 2001 îmbină calitățile profesorului cu cele ale lucrului cu clienții din industria ospitalității. ”Îmi place să formez echipele care lucrează în cadrul unui restaurant. De la bucătărie la servire totul trebuie să fie impecabil. Când clienții sunt întâmpinați cu zâmbetul pe buze, când li se oferă produse și servicii de calitate, când ambianța este primitoare și relaxantă atunci consider că sub acoperișul restaurantului se întâmplă ceea ce trebuie. Este garanția că istoria bunului gust de la Castelul Bran merge mai departe”.

Chef Dragoș Rădulescu muncește de peste 26 de ani în bucătărie. În România, în Marea Britanie, Austria sau pe vase de croazieră, s-a perfecționat în arta gastronomică. Născut și crescut la Brașov, iubește bucatele tradiționale românești, dar și pe cele săsești. Gătește cu mare plăcere mușchi de vită, în cât mai multe feluri posibile, dar și nenumărate mâncăruri românești: ”Sunt adeptul Slow Food, militez pentru păstrarea, redescoperirea tradițiilor locale, pentru o hrană corectă, curată și de bună calitate, pentru întoarcerea la plăcerile simple ale vieţii oferite de natura ce ne înconjoară”.

Rezervă acum!

Sună la: +4 0749 121 120

Duminică, Septembrie 22, 2019

Despre noi

Restaurantul Casa de ceai face, în funcție de context și de audiență, trecerea imperceptibilă, firească, de la muzica jazzy&lounge la sonorități mai puțin accesibile, de la teatru la stand-up comedy, de la show-uri culinare la degustări de vinuri.

De la Halloween la Ziua Recoltei, de la Ziua Femeii la Sărbătorile Pascale, de la Ziua Copilului, la Crăciun și Anul Nou, toate evenimentele din calendarele laice și din cele creștine, precum și toate evenimentele private vor fi prilejuri nenumărate pentru clienții cu apetit pentru rafinament să declare: ”Restaurantul Casa de ceai, un loc de neuitat!”

Contact

Strada General Traian Mosoiu Nr. 24, Bran, Brașov, România - În Parcul Regal al Castelului Bran
+4 0749 121 120
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program:

Luni: 12:00 – 19:00
Marţi – Joi: 09:00 – 19:00
Vineri – Sâmbătă: 09:00 – 21:00
Duminică: 09:00 – 19:00