Păstrând rafinamentul princiar al trecutului, Casa de Ceai a Castelului Bran, clădire proaspătă și cochetă, își invita oaspeții pentru a se bucura de experiențe culinare surprinzătoare.
Fie în interior, la parterul ori la etajul clădirii, fie pe terasă, un spațiu conceput pentru a bucura și celelalte simțuri: priveliștea de ansamblu este, pur și simplu, de neuitat!

Chef Dragoș Rădulescu muncește de peste 26 de ani în bucătărie. În România, în Marea Britanie, Austria sau pe vase de croazieră, s-a perfecționat în arta gastronomică. Născut și crescut la Brașov, iubește bucatele tradiționale românești, dar și pe cele săsești. Gătește cu mare plăcere mușchi de vită, în cât mai multe feluri posibile, dar și nenumărate mâncăruri românești: ”Sunt adeptul Slow Food, militez pentru păstrarea, redescoperirea tradițiilor locale, pentru o hrană corectă, curată și de bună calitate, pentru întoarcerea la plăcerile simple ale vieţii oferite de natura ce ne înconjoară”.

Rezervă acum!

Sună la: +4 0749 121 120

Duminică, Februarie 17, 2019

Despre noi

Restaurantul Casa de ceai face, în funcție de context și de audiență, trecerea imperceptibilă, firească, de la muzica jazzy&lounge la sonorități mai puțin accesibile, de la teatru la stand-up comedy, de la show-uri culinare la degustări de vinuri.

De la Halloween la Ziua Recoltei, de la Ziua Femeii la Sărbătorile Pascale, de la Ziua Copilului, la Crăciun și Anul Nou, toate evenimentele din calendarele laice și din cele creștine, precum și toate evenimentele private vor fi prilejuri nenumărate pentru clienții cu apetit pentru rafinament să declare: ”Restaurantul Casa de ceai, un loc de neuitat!”

Contact

Strada General Traian Mosoiu Nr. 24, Bran, Brașov, România - În Parcul Regal al Castelului Bran
+4 0749 121 120
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program:

Luni: 12 - 18
Marți-Joi: 9-18
Vineri-Sâmbătă: 9-19
Duminică: 9-18