Păstrând rafinamentul princiar al trecutului, Casa de Ceai a Castelului Bran, clădire proaspătă și cochetă, își invita oaspeții pentru a se bucura de experiențe culinare surprinzătoare.
Fie în interior, la parterul ori la etajul clădirii, fie pe terasă, un spațiu conceput pentru a bucura și celelalte simțuri: priveliștea de ansamblu este, pur și simplu, de neuitat!

Deoarece Castelul Bran promovează Excelența, Casa de Ceai Regina Maria este administrată de Liviu Popescu, unul dintre proprietarii brandului “Fratelli”.
Liviu Popescu - Tea House Manager
Cu o experiență de 20 de ani în domeniul ospitalier, un profesionist al standardelor înalte, Liviu Popescu și-a început cariera in 1995, ca membru al echipei Le Club Private Club, parte a grupului Hotel Sofitel’s Accor Group.
 
În 2005, alături de fratele său geamăn, Mihai Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, câștigătorul celui mai prestigios premiu oferit de revista Restaurant&Bar în anul 2015, a deschis prima locație în calitate de antreprenor - Fratelli Espresso Bar.

Au urmat alte cinci locații în gestiune proprie și cinci în franciză, pe tot teritoriul României. Succesul afacerii de familie poate fi caracterizat printr-un cuvânt care spune totul despre brandul Fratelli: profesionalism.
 
În 2006, alături de un nou partener, cei doi frați au deschis propria companie de catering, exclusivistă, Flavours Food Design, care a devenit furnizorul principal de specialități culinare al propriei rețele, dar și al altor locații en-vogue.
 
În 2011, frații Popescu au lansat o nouă afacere - Biutiful - un restaurant tex-mex, eclectic și surprinzător, situat în Centrul Istoric al Bucureștiului.
 
A urmat, aproape firesc, Biutiful by the lake, un restaurant modern situat pe unul dintre malurile celui mai apreciat parc al capitalei, Herăstrău.

Cele mai recente investiții ale celor doi pasionați de satisfacerea așteptărilor sofisticate în materie de loisir a societăți bucureștene au fost, in 2015, două noi locații. Fratellini - un bistro clasic, poziționat în zona mic dejun/brunch/prânz și, în aceeași clădire, Uanderful - un restaurant select cu bucătărie  „fusion”.

Liviu este, în același timp, vicepreședintele HORA - Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România.

Update: Noul sezon, al șaselea, al cooking-show-ului Master Chef, produs și difuzat de ProTV începând cu luna octombrie 2016, va avea un jurat nou, un profesionist al bucătăriei, din punct de vedere al pasiunii pentru arta culinară.
Numele său: Liviu Popescu.

Marți, Aprilie 24, 2018

Despre noi

Casa de Ceai Regina Maria face, în funcție de context și de audiență, trecerea imperceptibilă, firească, de la muzica jazzy&lounge la sonorități mai puțin accesibile, de la teatru la stand-up comedy, de la show-uri culinare la degustări de vinuri.

De la Halloween la Ziua Recoltei, de la Ziua Femeii la Sărbătorile Pascale, de la Ziua Copilului, la Crăciun și Anul Nou, toate evenimentele din calendarele laice și din cele creștine, precum și toate evenimentele private vor fi prilejuri nenumărate pentru clienții cu apetit pentru rafinament să declare: ”Casa de Ceai Regina Maria, un loc de neuitat!”

Newsletter