Păstrând rafinamentul princiar al trecutului, Casa de Ceai a Castelului Bran, clădire proaspătă și cochetă, își invita oaspeții pentru a se bucura de experiențe culinare surprinzătoare.
Fie în interior, la parterul ori la etajul clădirii, fie pe terasă, un spațiu conceput pentru a bucura și celelalte simțuri: priveliștea de ansamblu este, pur și simplu, de neuitat!

Hai afară, la zăpadă! Celebrăm iarna, dragi prieteni și vrem să ne bucurăm de frumusețea acestui anotimp, dedicându-i o zi întreagă, cu activități frumoase, muzică, dans, veselie și preparate speciale!

Restaurant Casa de ceai vă invită sâmbătă, pe 3 februarie, începând cu ora 12:30, la Sărbătoarea Zăpezii! Cum petrecem? În stilul nostru! :) Vor fi alături de noi și dansatorii din ansamblul Zestrea Branului, DJ Sergiu și profesioniștii într-ale bunătăților culinare, căci da, ne vom ospăta cu bunătăți tradiționale românești, un bufet bogat și variat marca Restaurant Casa de ceai! Platouri cu mezeluri și brânzeturi tradiționale, pâine caldă cu cartofi, ciolan de porc cu fasole, gulaș de vită, mici cu cartofi, murături de Bran, plăcintă cu mere și cu brânză, dar și țuică și vin fiert, pe toate le puteți încerca!

Cred că nu trebuie să mai adăugăm cât de mult îi așteptăm și pe copii, să ne bucurăm alături de ei de zăpadă, poate, cine știe, e rost măcar de niște oameni de zăpadă, dacă nu de o cazemată! :)

Nu e cale lungă până pe 3 februarie așa că nu mai zăboviți și rezervați-vă locurile :)
Meniu special: 125 lei / persoană
Tel: 0749.121.120

Motive de petrecut există mereu, așa că ne organizăm și dăm iar startul petrecerii, la Restaurant Casa de ceai! Sărbătorim revelionul pe stil vechi! :)

Așa că, pe 13 ianuarie, începând cu ora 21:00, haideți alături de noi, să petrecem împreună, până în zori, pe muzică LIVE, românească și nu numai! Trupa Duo Cafe va avea grijă ca distracția și dansul să țină până dimineață! Totul va fi autentic, special și spectaculos!

Bufetul festiv e pregătit! Și să nu uităm de vodca rusească, în dar de la noi, ca de bun venit, și de un Prosecco, la miezul nopții! Atmosfera o facem împreună, ne bazăm pe voi, prieteni! :)

Vă așteptăm, cu drag, să petrecem și pe stil vechi și să ne bucurăm de acest început de an, la Restaurant Casa de ceai! 

Prețul meniului e 125 lei / persoană, iar copiii au 50% discount.

Băutura se va plăti à la carte. 

Un revelion în stil regal, cu note elegante, cu multă distracție și cu surprize culinare, dar și…muzicale! Vă garantăm că va fi o seară perfectă, într-o atmosferă de vis!
Dăm startul petrecerii la ora 21:00, alături de invitatul serii, Marian Nistor – Savoy, și o ținem într-o veselie până în zori!

Meniul serii este, fără doar și poate, unul special, așa cum v-am obișnuit la toate evenimentele pe care le-am organizat până acum! De această dată, vă oferim un bufet cu preparate traditionale romanesti, de la platouri cu mezeluri si branzeturi, la sarmale de porc in foi de varza, biban de mare, piept de rata afumat, ciolan de porc servit cu varza, dar si deserturi specifice zonei.

Prosecco sau o palincă vor deschide petrecerea și în rest, numai preparate de senzație!

Prețul meniului, de persoană, este de 200 lei.

Vă așteptăm, cu drag, să petrecem un revelion de poveste la Restaurant Casa de ceai, să ne bucurăm de preparate savuroase, de muzică de calitate, cu cei dragi aproape, într-o atmosferă unică, așa cum numai la noi puteți găsi!

Revelionul Vampirilor – petrecere explozivă de Halloween la Castelul Bran

Contele anunță cea mai tare petrecere a anului: Revelionul Vampirilor la Castelul Bran! Organizat pe 28 octombrie 2017, evenimentul marchează Halloween-ul mult așteptat de cei care iubesc să se costumeze de groază și să sculpteze dovlecii. Contele, Vlad Țepeș, ielele, personajele nopții, vinul roșu, votca neagră, bomboanele, liliecii, muzica și efectele speciale sunt ingredientele unei nopți de neuitat. La care se adaugă spectacolul costumelor purtate cu atâta bucurie de petrecăreți. De altfel, cele mai inspirate costume vor fi premiate chiar în seara evenimentului.

Și pentru că oaspeții au devenit, de la an la an, mai mulți, mai pretențioși și mai hotărâți să se distreze până la răsăritul soarelui, Contele a pregătit mai multe variante ale nopții de Halloween: un tur de groază în Castelul Bran, până la miezul nopții, unde un bilet pentru adulți este 70 lei iar pentru copii 35 lei și o petrecere mostruoasă la cort, până în zori, doar pentru cei care și-au serbat majoratul, unde un bilet costă 180 de lei, turul Castelului Bran fiind inclus. În plus, Contele organizează o seară magică la Restaurantul Casa de ceai, cu un meniu în valoare de 450 lei, pentru cei care vor să se răsfețe și să se distreze la cele mai înalte standarde.

Turul de groază al Castelului Bran debutează la ora 19.00, cortul dă startul petrecerii la ora 21.00, iar oaspeții de seamă ai Restaurantului Casa de ceai sunt așteptați începând cu ora 20.00. Contele a pregătit cu această ocazie o serie de surprize, vizitatorii nu trebuie decât să-și pregătească costumele și dispozitivele media pentru fotografii de neuitat!

Pentru a vedea meniul pregătit pentru aceste eveniment: descarcați fisierul! (PDF file)

Pentru turul Castelului Bran și petrecerea de la cort mai multe detalii la www.bran-castle.com sau la telefonul 0268.237.700. Rezervări la Restaurantul Casa de ceai se pot face la numărul de mobil 0749.121.120.

Sărbătorește românește, la Casa de Ceai Regina Maria! Asta vă îndemnăm să faceți pe 1, 2 și 3 decembrie, pentru că ne-am pregătit ca la carte, cu bucate tradiționale, autentice și delicioase, să vă surprindem în cel mai frumos mod posibil!

Pentru ca totul să fie în stil 100% românesc, meniul este, fără doar și poate, unul special! Și dacă nu includeam o ciorbiță de burtă, niște sarmale de porc cu mămăligă, o pomana porcului sau o ciulama de ciuperci, atunci nu se putea numi sărbătoare autentică, așa cum ne place nouă, românilor!
Să nu uităm de vinul fiert, care e și el inclus, desigur, în povestea noastră de 1 decembrie!

Surprize, vă întrebați? Vor fi! Căci nu se poate altfel! Așa că luați de veniți și de vă bucurați alături de noi, de 3 zile pur românești!

Vă așteptăm cu drag, să încingem hora României, la Casa de Ceai Regina Maria!

Rezervă acum!

Sună la: 004 0749 121 120

Vineri, Februarie 23, 2018

Despre noi

Casa de Ceai Regina Maria face, în funcție de context și de audiență, trecerea imperceptibilă, firească, de la muzica jazzy&lounge la sonorități mai puțin accesibile, de la teatru la stand-up comedy, de la show-uri culinare la degustări de vinuri.

De la Halloween la Ziua Recoltei, de la Ziua Femeii la Sărbătorile Pascale, de la Ziua Copilului, la Crăciun și Anul Nou, toate evenimentele din calendarele laice și din cele creștine, precum și toate evenimentele private vor fi prilejuri nenumărate pentru clienții cu apetit pentru rafinament să declare: ”Casa de Ceai Regina Maria, un loc de neuitat!”

Newsletter