Păstrând rafinamentul princiar al trecutului, Casa de Ceai a Castelului Bran, clădire proaspătă și cochetă, își invita oaspeții pentru a se bucura de experiențe culinare surprinzătoare.
Fie în interior, la parterul ori la etajul clădirii, fie pe terasă, un spațiu conceput pentru a bucura și celelalte simțuri: priveliștea de ansamblu este, pur și simplu, de neuitat!

În vremuri noi, cu tradiții păstrate ca la carte și cu o listă de bucate surprinzătoare. Așa i-a întâmpinat Restaurantul Casa de ceai ”Regina Maria” pe cei care i-au trecut pragul, într-o frumoasă primăvară, a 11- a zi a lunii aprilie, anul 2017.

  • Launch_BranCastle_Restaurant_Casadeceai.jpg
  • LIV_7872.jpg
  • LIV_7930.jpg
  • LIV_7979.jpg
  • LIV_8012.jpg
  • LIV_8013.jpg

A fost momentul în care Castelul Bran a mai făcut un pas spre reîntregire, reînsuflețind Parcul Regal. Restaurantul Casa de ceai ”Regina Maria” respiră din nou farmecul de orinioară, când Regina Maria, împreună cu celebrul arhitect ceh Karel Liman, transforma vechea fortăreață medievală într-o reședință regală plină de farmec.

Cei prezenți la deschiderea oficială a Restaurantului Casa de ceai ”Regina Maria” au admirat decorul de poveste, au apreciat meniul de excepție și s-au bucurat de atmosfera “de altădată”. Preparatele culinare au fost vedeta evenimentului, iar invitații au remarcat meniul bogat și variat, de care profesionișii din domeniu s-au ocupat până la cel mai mic detaliu. Totul pentru un eveniment de excepție, care a deschis o nouă pagină în istoria Reastaurantului Casei de ceai ”Regina Maria”!

Rezervă acum!

Sună la: 004 0749 121 120

Joi, August 17, 2017

Despe noi

Casa de ceai face, în funcție de context și de audiență, trecerea imperceptibilă, firească, de la muzica jazzy&lounge la sonorități mai puțin accesibile, de la teatru la stand-up comedy, de la show-uri culinare la degustări de vinuri.

De la Halloween la Ziua Recoltei, de la Ziua Femeii la Sărbătorile Pascale, de la Ziua Copiilor la Crăciun și Anul Nou, toate evenimentele din calendarele laice și cele creștine și toate evenimentele private vor fi tot atâtea prilejuri pentru clienții cu apetit pentru rafinament să declare: ”Casa de ceai a Castelului Bran, un moment de neuitat!”

Newsletter