Păstrând rafinamentul princiar al trecutului, Casa de Ceai a Castelului Bran, clădire proaspătă și cochetă, își invita oaspeții pentru a se bucura de experiențe culinare surprinzătoare.
Fie în interior, la parterul ori la etajul clădirii, fie pe terasă, un spațiu conceput pentru a bucura și celelalte simțuri: priveliștea de ansamblu este, pur și simplu, de neuitat!

Un revelion în stil regal, cu note elegante, cu multă distracție și cu surprize culinare, dar și…muzicale! Vă garantăm că va fi o seară perfectă, într-o atmosferă de vis!
Dăm startul petrecerii la ora 21:00, alături de invitatul serii, Marian Nistor – Savoy, și o ținem într-o veselie până în zori!

Meniul serii este, fără doar și poate, unul special, așa cum v-am obișnuit la toate evenimentele pe care le-am organizat până acum! De această dată, vă oferim un bufet cu preparate traditionale romanesti, de la platouri cu mezeluri si branzeturi, la sarmale de porc in foi de varza, biban de mare, piept de rata afumat, ciolan de porc servit cu varza, dar si deserturi specifice zonei.

Prosecco sau o palincă vor deschide petrecerea și în rest, numai preparate de senzație!

Prețul meniului, de persoană, este de 200 lei.

Vă așteptăm, cu drag, să petrecem un revelion de poveste la Restaurant Casa de ceai, să ne bucurăm de preparate savuroase, de muzică de calitate, cu cei dragi aproape, într-o atmosferă unică, așa cum numai la noi puteți găsi!

Rezervă acum!

Sună la: +4 0749 121 120

Miercuri, August 15, 2018

Despre noi

Restaurantul Casa de ceai face, în funcție de context și de audiență, trecerea imperceptibilă, firească, de la muzica jazzy&lounge la sonorități mai puțin accesibile, de la teatru la stand-up comedy, de la show-uri culinare la degustări de vinuri.

De la Halloween la Ziua Recoltei, de la Ziua Femeii la Sărbătorile Pascale, de la Ziua Copilului, la Crăciun și Anul Nou, toate evenimentele din calendarele laice și din cele creștine, precum și toate evenimentele private vor fi prilejuri nenumărate pentru clienții cu apetit pentru rafinament să declare: ”Restaurantul Casa de ceai, un loc de neuitat!”

Newsletter