Păstrând rafinamentul princiar al trecutului, Casa de Ceai a Castelului Bran, clădire proaspătă și cochetă, își invita oaspeții pentru a se bucura de experiențe culinare surprinzătoare.
Fie în interior, la parterul ori la etajul clădirii, fie pe terasă, un spațiu conceput pentru a bucura și celelalte simțuri: priveliștea de ansamblu este, pur și simplu, de neuitat!

Castelul Bran va sărbători Halloween-ul
sâmbătă, 27 octombrie 2018, începând cu orele 19:00.

Opțiunile disponibile în acest an sunt următoarele:

> Turul Nocturn al Castelului Bran (70 lei/bilet adulți, 35 lei/bilet copii)
Pe lângă decorațiunile de Halloween, evenimentul din acest an va oferi o experiență senzorială unică pentru vizitatori: muzică și sunete înfricoșătoare, interacțiune cu Contele Dracula și cu prietenii săi, creaturile nopții și, bineînțeles, bomboane pentru copii. Iluminatul scăzut, scârțâitul podelelor și vinul roșu vor completa atmosfera de groază din Castel.

> Biletul Combo (180 lei) include Turul Nocturn, urmat de petrecerea de Halloween de la cort (accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani).
Biletele pot fi achiziționate online accesând următorul link: https://bilete.castelulbran.ro/en/, sau pot fi cumpărate direct de la casieria Castelului Bran în seara evenimentului, începând cu orele 19:00. Veți primi o brățară de acces, valabilă atât pentru cort, cât și pentru Turul Nocturn.

Pentru prima dată în istoria serilor de Halloween, dacă vizitatorii sunt suficient de curajoși, se pot lansa în Tunelul Timpului, liftul care le va oferi un show tenebros. Doar 80 de bilete pe oră sunt disponibile! Biletul costă 45 lei și poate fi achiziționat numai din curtea interioară a Castelului Bran. Pentru o revenire rapidă din sperietura show-ului, veți servi o votcă neagră la finalul călătoriei, ajutându-vă astfel să treceți cu brio în lumea spiritelor.

> Începând cu orele 20:00, creaturile nopții sunt invitate să cineze. Restauratul Casa de ceai face rezervări la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar prețul meniului este de 320 lei de persoană. Veți primi o brățară de acces, care vă va asigura libertatea de mișcare pe tot parcursul serii. Mai sunt doar câteva locuri disponibile!

> Biletul Combo împreună și rezervarea de la Restaurantul Casa de ceai vă oferă, gratuit, experiența Tunelul Timpului. Veți primi o brățară pe care o veți arăta la lift, pentru a beneficia de această facilitate.

În jurul orei 21:00 vom da startul petrecerii de Halloween, în cortul special amenajat în Parcul Regal, continuând petrecerea până la 04:00 dimineața (muzica este asigurată de DJ CS84).

Notă: Atenție sporită dacă suferiți de claustrofobie, dacă sunteti sensibili la lumini intermitente și sunete puternice sau aveți copii mici care sunt purtați în brațe. De asemenea, aveți în vedere temperaturile scăzute din Castel și scările și aleile alunecoase. Pentru propria siguranță, vă rugăm să urmați instrucțiunile personalului din Castel.

Meniu HALLOWEEN 2018
la RESTAURANTUL CASA DE CEAI:

APERITIV CALD

- Brânza nobila in crusta de susan negru
- Sângerete cu usturoi in sos de coacăze roșii cu ierburi aromate si mix de salata amara

INTERMEDIAR

Piept de rata cu piure de linte si sfecla roșie cu hrean &  chutney fructe de pădure si mirodenii
-
FEL PRINICPAL

Mușchi de vita file cu paste sepia si demiglace

DESERT

- Desertul funerar – Coliva cu sos de vișine

BEVERAGES

Welcome cocktail cu Prosecco
Aperitiv – un pahar de vin alb – Chardonnay Descântec de strigoi – Aurelia Visinescu
Intermediar - un pahar de vin rose -  Karakter- Aurelia Visinescu
Fel principal - pahar de vin roșu – Everlasting – Aurelia Visinescu
Desert – vișinată Bran

 Tarif – 320 lei / pax

 

Rezervă acum!

Sună la: +4 0749 121 120

Sâmbătă, Mai 25, 2019

Despre noi

Restaurantul Casa de ceai face, în funcție de context și de audiență, trecerea imperceptibilă, firească, de la muzica jazzy&lounge la sonorități mai puțin accesibile, de la teatru la stand-up comedy, de la show-uri culinare la degustări de vinuri.

De la Halloween la Ziua Recoltei, de la Ziua Femeii la Sărbătorile Pascale, de la Ziua Copilului, la Crăciun și Anul Nou, toate evenimentele din calendarele laice și din cele creștine, precum și toate evenimentele private vor fi prilejuri nenumărate pentru clienții cu apetit pentru rafinament să declare: ”Restaurantul Casa de ceai, un loc de neuitat!”

Contact

Strada General Traian Mosoiu Nr. 24, Bran, Brașov, România - În Parcul Regal al Castelului Bran
+4 0749 121 120
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program:

Luni: 12:00 – 19:00
Marţi – Joi: 09:00 – 19:00
Vineri – Sâmbătă: 09:00 – 21:00
Duminică: 09:00 – 19:00