Păstrând rafinamentul princiar al trecutului, Casa de Ceai a Castelului Bran, clădire proaspătă și cochetă, își invita oaspeții pentru a se bucura de experiențe culinare surprinzătoare.
Fie în interior, la parterul ori la etajul clădirii, fie pe terasă, un spațiu conceput pentru a bucura și celelalte simțuri: priveliștea de ansamblu este, pur și simplu, de neuitat!

APERITIVE RECI - PLATOURI

  • ”Tăietorul de lemne”

    ”Tăietorul de lemne”

    Selecție de gustări cu aport caloric ridicat, bune pentru înzdrăvenirea trupului și revigorarea minții: mix de salamuri și cârnați afumați, slănină de Mangalița, brânză de la Casaria Petruvio, făcută după o rețetă seculară, înnobilată peste 180 de zile, urdă proaspătă frecată cu pătrunjel, salam haiducesc, mușchi țigănesc și ceapă roșie.
    59 Lei (2 pers) 400g
  • Vânătoresc

    Vânătoresc

    Selecție din cărnuri vânate (cerb și mistreț) din Munții Carpați și preparate în mezeluri după rețetele vânătorilor.
    33 Lei (2 pers) 400g
  • Mioritic

    Mioritic

    Selecție de brânzeturi autentice, produse local, după rețete de familie moștenite din generații, din care nu pot lipsi telemeaua nouă și veche, urda, burduful și cașul afumat.
    44 Lei (2 pers) 400g
  • Vegetarian

    Vegetarian

    Selecție de gustări vegetariene, făcute în casă cu produse locale: salată de vinete, zacuscă, fasole bătută cu ceapă, ardei copți, dar și bunătățuri aduse de departe: anghinare, măsline, castraveți ”cornishon’’.
    43 Lei (2 pers) 400g
  • 1

APERITIVE CALDE

  • Mândrie locală

    Mândrie locală

    Mămăligă fiartă în ceaun cu telemea maturată și smântână, de la producători locali.
    28 Lei 300 g
  • Bulz “Casa de Ceai”

    Bulz “Casa de Ceai”

    Bulz după o rețetă de Bran, îmbunătățită cu cârnați de casă și bacon crocant!!!
    35 Lei 300 g
  • Pastramă de Pivnicieri

    Pastramă de Pivnicieri

    Pastramă de oaie trasă la tigaie, cu usturoi și vin, servită cu mămăligă, extraordinară companie pentru un vin din pivniță.
    39 Lei 300 g
  • 1

CIORBE ȘI SUPE

  • Supă cremă

    Supă cremă

    La inspirația bucătarului.
    15 Lei 400 g
  • Ciorbă ca la Garnizoană

    Ciorbă ca la Garnizoană

    Ciorbă de fasole cu afumătură, făcută la cazan precum odinioară la popota garnizoanei de la Sinaia.
    15 Lei 400 g
  • Supă de pui

    Supă de pui

    Din pui selecționați, cu tăieței de casă.
    15 Lei 400 g
  • Ciorbă de văcuță

    Ciorbă de văcuță

    Rețetă regională.
    15 Lei 400 g
  • 1

PEȘTE

  • Păstrăv de Cabană

    Păstrăv de Cabană

    Păstrăv local copt la foc mic, la cuptor, servit cu cartofi natur și pătrunjel proaspăt.
    42 Lei 350 g
  • Somon Diplomatic

    Somon Diplomatic

    Somon tras la tigaie cu mirodenii orientale și servit cu ‘’chips’’ de mămăligă.
    49 Lei 350 g
  • 1

FELUL PRINCIPAL

  • Tochitura Măcelarului

    Tochitura Măcelarului

    Tochitură din cărnuri și cârnați, produse alese pe sprânceană, așezate cu vin și cimbrișor în ceaun gros de fontă și lăsate la foc mic. Servită cosmopolit, cu mămăligă cu parmesan.
    42 Lei 400 g
  • Ciolan Bavarez

    Ciolan Bavarez

    Ciolan de porc dezosat, servit cu varză roșie și mere.
    42 Lei 350 g
  • Coastă de Argint sau de porc

    Coastă de Argint sau de porc

    Rețetă originală din vremea Palatului, cu cartofi “wedges”.
    42 Lei 350 g
  • Pilaf de Curte Veche pentru vegetarieni

    Pilaf de Curte Veche pentru vegetarieni

    Orez de inspiriție italiană, cu hribi atent culeși, de domnițe pricepute, din pădurile noastre.
    39 Lei 300g
  • Trofeu Carpatin

    Trofeu Carpatin

    Cocoș de munte odihnit pe pat de linte.
    39 Lei 400g
  • Burger de vită

    Burger de vită

    Preparat de inspirație internațională, înnobilat cu trufe locale și servit cu salată coleslaw și cartofi prăjiți.
    37 Lei 350 g
  • Rață de Salon

    Rață de Salon

    Piept de rață, servit cu varză călită.
    55 Lei 350 g
  • Snitzel Bistro

    Snitzel Bistro

    Snitzel de curcan cu cartofi prăjiți.
    39 Lei 400 g
  • Snitzel Imperial

    Snitzel Imperial

    Snitzel de vită cu garnitură democratică de salată verde.
    44 Lei 350 g
  • Mușchi de vită

    Mușchi de vită

    Mușchi de vită “buturugă” cu piure de cartofi.
    79 Lei 400 g
  • 1

SALATE

  • Murături de Bran

    Murături de Bran

    Selecție de murături locale ținute în apă de pârâu, cu sare de la Ocnele Mari.
    12 Lei 300 g
  • Salată verde

    Salată verde

    Salată verde cu un strop de ‘’vinegrette’’.
    19 Lei 200 g
  • Salată de legume

    Salată de legume

    Salată de legume proaspete.
    19 Lei 300 g
  • 1

GARNITURI

  • Cartofi prăjiți, proaspeți

    Cartofi prăjiți, proaspeți

    11 Lei 200 g
  • Cartofi țărănești cu ceapă

    Cartofi țărănești cu ceapă

    12 Lei 200 g
  • Broccoli sotați în unt

    Broccoli sotați în unt

    14 lei 200 g
  • Ciuperci sote

    14 Lei 200 g
  • Legume la grătar marinate în ulei de trufe

    14 lei 200 g
  • 1

DESERT

  • Plăcintă cu mere

    Plăcintă cu mere

    15 Lei 150 g
  • Plăcintă cu brânză

    15 Lei 150 g
  • Savarină

    Savarină

    15 Lei 120 g
  • Amandină

    Amandină

    15 lei 120 g
  • Tortul zilei

    Tortul zilei

    18 lei 120 g
  • 1

Rezervă acum!

Sună la: 004 0749 121 120

Joi, August 17, 2017

Despe noi

Casa de ceai face, în funcție de context și de audiență, trecerea imperceptibilă, firească, de la muzica jazzy&lounge la sonorități mai puțin accesibile, de la teatru la stand-up comedy, de la show-uri culinare la degustări de vinuri.

De la Halloween la Ziua Recoltei, de la Ziua Femeii la Sărbătorile Pascale, de la Ziua Copiilor la Crăciun și Anul Nou, toate evenimentele din calendarele laice și cele creștine și toate evenimentele private vor fi tot atâtea prilejuri pentru clienții cu apetit pentru rafinament să declare: ”Casa de ceai a Castelului Bran, un moment de neuitat!”

Newsletter